CSATLAKOZÁS

A Támogatáskezelő bevezetése egy településen az esetek többségében a helyi önkormányzat képviselő-testülete határozata alapján történik, illetve amennyiben erre a helyi szabályozás felhatalmazást biztost, akkor a polgármester egyedi döntési jogkörében eljárva köti meg velünk a szerződést. Amennyiben az előzetes információk alapján megszületett a döntés, hogy a Támogatáskezelő bevezetése a településen a helyi önkormányzat képviselő-testülete elé kerül, akkor keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeinket és részletesen bemutatjuk a városvezetőknek rendszerünket!A Támogatáskezelő bevezetése egy településen az esetek többségében a helyi önkormányzat képviselő-testülete határozata alapján történik, illetve amennyiben erre a helyi szabályozás felhatalmazást biztost, akkor a polgármester egyedi döntési jogkörében eljárva köti meg velünk a szerződést. Amennyiben az előzetes információk alapján megszületett a döntés, hogy a Támogatáskezelő bevezetése a településen a helyi önkormányzat képviselő-testülete elé kerül, akkor keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeinket és részletesen bemutatjuk a városvezetőknek rendszerünket!

A személyes prezentáció a kérdésektől függően, kb. 30 percet vesz igénybe. Amennyiben vetítésre lehetőség van, akkor a vetítővászon kivételével mi minden egyéb technikai felszerelést (pl. projektor) tudunk vinni magunkkal a megbeszélt időpontban, az adott helyszínre.

A bemutató keretében valamennyi képviselő részére nyomdai tájékoztató anyagot is átadunk, amelynek mellékleteként többek között a licencszerződés tervezete is megtalálható.
A kérdések megválaszolásával kiegészítve, igyekszünk kellő mennyiségű információt adni a városvezetőknek ahhoz, hogy az így szerzett ismeretek alapján a Támogatáskezelő az általuk elfogadott előterjesztést követően használatba vehető lehessen a településen.

Amennyiben még több előzetes információra van szükségük, mint amennyi a honlapon elérhető, akkor kattintsanak ide és tegyék fel bátran kérdéseiket! Rövid határidővel megválaszoljuk azokat.

Telefonos elérhetőségeink: +36 20 936-0908, +36 20 328-4633

SZEMÉLYESEN MUTASSUK BE ÖNÖKNEK A TÁMOGATÁSKEZELŐT?
Adja meg telefonszámát, és kollégánk visszahívja Önt: ELKÜLDÖM