ELŐNYÖK

A Digitális Önkormányzat Program keretében (ide kattintva tekintse meg referencia kisfilmünket!) az MKH támogatáskezelővel költséghatékonyan megvalósítható bármilyen szociális vagy közösségi célú segélyezés kezelése.

Nem kell tovább vesződni a papírmunkával, az MKH támogatáskezelővel egy kijelölt személy (pl.: szociális iroda vezetője) akár 12 ember kéthetes munkája helyett 15 perc alatt elvégzi a segélyezéshez kapcsolódó szükséges teendőket rendszerünk használatával.

Az adott kártyacsoporthoz kötötten előre definiált zsebekbe, a határozatok számának rögzítése mellett történhet a folyósítás és az összeg felhasználása az online kapcsolattal működő MKH terminálokon keresztül érkező tranzakció adatok alapján, az MKH Elszámolóházon keresztül valós információkat biztosít mind a kártyakibocsátó, mind a kártyabirtokosok, mind az elfogadóhely partner számára.

Az elfogadóhely végpontok és a kibocsátó-folyósító között az elszámolás utólagos: az Elszámolóházban nyilvántartott és ténylegesen megvalósult tranzakciók alapján fizeti meg az önkormányzat az elfogadóhelynek az előző időszak tranzakciói alapján járó összeget.

Berettyóújfalu évek óta az MKH támogatáskezelőt használja (kisfilm itt) a korábbi papír alapú utalványokkal történő segélyezési rendszere helyett. A városkártya alapú segélyezéssel a település humán erőforrást, időt és a tényleges felhasználásokon alapuló kifizetések miatt pénzt takarított meg.

Nincs többé elhasználódott és fel nem használt papír alapú utalvány és a hamisítás eleve kizárt a zárt rendszernek köszönhetően, amelyben minden tranzakció pontosan visszakövethető és ellenőrizhető.

A zárt rendszerben a városkártyához rendelt zsebekbe (így például: gyógyszer, tanszer, tüzelő, élelmiszer) folyósított összeg elköltésével a keretösszeg felhasználás a helyi vállalkozásokat is erősíti. A zsebekhez rendelt, előre meghatározott elfogadóhelyi kör kijelölésével nemcsak a támogatott, hanem a helyben munkahelyeket biztosító mikro-, kis- és középvállalkozások is jól járhatnak, mivel a közpénzt csak náluk lehet elkölteni.

Az MKH támogatáskezelő használata a helyi vállalkozások fejlesztése is egyben. 

KATTINTSON IDE ÉS FOGLALJON IDŐPONTOT A BEMUTATÓRA VAGY TEGYEN FEL KÉRDÉST

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
Adja meg telefonszámát, és kollégánk visszahívja Önt: ELKÜLDÖM