ÍGY MŰKÖDIK

1. Az MKH adminisztrációs felületen létrehozzuk a település saját kártyacsoportját, amely alatt az MKH Támogatáskezelő tetszőlegesen beállítható (pl.: zsebek, támogatás felhasználási idő és -gyakoriság, zsebekhez elfogadóhelyek hozzárendelése, egyéb beállítások).

2. A támogatottak település kártyaelőlap-arculatú intelligens plasztikkártyát kapnak, amellyel a zsebekbe folyósított összegeket a zsebekhez rendelt MKH kártyakezelő készülékkel rendelkező elfogadóhelyeken levásárolhatják.

3. A zsebekbe a határozatok szerint az MKH támogatáskezelő adminisztrációs felületen keresztül történik a folyósítás, ugyanitt érhető el az egyenlegeket kezelő elszámolóház és a valós idejű tranzakciós lista.

4. A helyi vállalkozásoknak - mint elfogadóhelyeknek - az önkormányzat utólag, a tényleges támogatás-felhasználások alapján hajtja végre a kifizetést. A közpénz a tényleges vásárlások alapján kerül felhasználásra. Nincs elhasználódásból eredő pazarlás, minta papírutalvány alapú segélyezésnél. Az elfogadóhelynek MKH terminállal kell rendelkeznie.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!
Adja meg telefonszámát, és kollégánk visszahívja Önt: ELKÜLDÖM