RÓLUNK

Azok a települések, akik egy életszerű, a mindennapok kihívásaira választ adni tudó városfejlesztésben gondolkoznak, jól járnak velünk, mert folyamatosan fejlesztett rendszerünk a mindennapokban nyújthat szémukra segítséget.

Az MKH támogatáskezelő használójaként elérhető funkciókon keresztül egy olyan komplex megoldást kínálunk a települések részére, amely a segélyezésen túl is fejlesztési lehetőségeket hordoz a közösségépítés több szegmensében.
Legyen szó a kártya alapú parkolásról, vagy a kulturális programok eszközrendszerének fejlesztéséről: szállítjuk a legjobb megoldást. Saját fejlesztésű rendszerünk lépést tart a települések igényeivel és a licenc partnereink számára a csatlakozást követően elérhető mind a jelenlegi, mind a jövőbeli fejlesztéseink alapján összeálló portfóliónk.

A legjobb ár érték arányú szolgáltatással, kiszámítható és tervezhető, működésében már bizonyított rendszerrel állunk a települési önkormányzatok rendelkezésére. A személyes kapcsolattartással, bizalomra épülő együttműködéssel mindeki nyerhet: a város, a lakos, a helyi vállalkozások.

A működési körünkhöz tartozó, vásárlási kedvezményeket biztosító kedvezmény.hu közösségi platform mögött közel ezer vállalkozás választotta eddig megoldásainkat, akik országszerte több, mint 1500 elfogadóhellyel és az ezeken keresztül elérhető ajánlatokkal biztosítják a városkártyák mögött azt a hátteret, azt a pluszt, amely többet adhat egy település lakóinak. Egyre többen közülük rendelkeznek MKH terminállal, vagyis alkalmasak arra, hogy a települési önkormányzat partnerei lehessenek a szociális célú segélyezések területén is, mint elfogadóhely.

Stratégiai együttműködő partnerünk a Czene Attila olimpiai bajnok úszó vezette Magyar Szabadidősport Szövetség is, amely a MASPORT kártyákkal szintén az MKH támogatáskezelő rendszert használja az EMMI által finanszírozott szabadidősport események aktivitásméréséhez. 

Berettyóújfaluban közel öt éve az MKH támogatáskezelő jelenti a stabil hátteret a segélyezéshez. Mondanunk sem kell, hogy a járványhelyzetben felértékelődött az általunk kínált kontaktmentes segélyezés lehetősége, a rendszerünk használatával pedig a helyi vállalkozások munkahelymegtartó képessége is erősödhetett.

Várjuk megkeresésüket! Valósítsuk meg együtt a fejlesztéseket az Önök városában is!

---------------------------------------
Kapcsolódó cikkek:
2022-ben a szabadidősport programok digitalizációján lesz a hangsúly

 

Lépjünk kapcsolatba!
Adja meg telefonszámát, és kollégánk visszahívja Önt: ELKÜLDÖM