RÓLUNK

1999 óta foglalkozunk kártya alapú rendszerek fejlesztésével. A több, mint 20 éves Magyar Kedvezményhálózat (röviden: MKH) referenciái között olyan nagyvállalatok és brandek szerepelnek, mint E.ON, Citibank, Budapest Bank, Top Shop. A városfejlesztésbe 2009-be vágtunk bele, amikor Budapest Főváros XIV. Kerületében saját projektként elindítottuk a Zuglókártya Programot, majd több település is a mi csapatunkat tartotta érdemesnek arra, hogy kártyamegoldásainkkal városkártya programjait megvalósíthassa. A festői szépségű Tata városával is évtizedes együttműködés van a hátunk mögött.

Azok a települések, akik egy életszerű, a mindennapok kihívásaira választ adni tudó városfejlesztésben gondolkoznak, jól járnak velünk, mert folyamatosan fejlesztett rendszerünk a mindennapokban nyújthat számukra segítséget.

A Támogatáskezelő használójaként elérhető funkciókon keresztül egy olyan komplex megoldást kínálunk a települések részére, amely a segélyezésen túl is fejlesztési lehetőségeket hordoz a közösségépítés több szegmensében.
Legyen szó a kártya alapú parkolásról, vagy a kulturális programok eszközrendszerének fejlesztéséről: szállítjuk a legjobb megoldást.

Saját fejlesztésű rendszerünk lépést tart a települések igényeivel és előfizető partnereink számára elérhető mind a jelenlegi, mind a jövőbeli fejlesztéseink alapján összeálló portfóliónk.

A legjobb ár érték arányú szolgáltatással, kiszámítható és tervezhető, működésében már bizonyított rendszerrel állunk a települési önkormányzatok rendelkezésére. A személyes kapcsolattartással, bizalomra épülő együttműködéssel mindeki nyerhet: a város, a lakos, a helyi vállalkozások.

A működési körünkhöz tartozó, vásárlási kedvezményeket biztosító kedvezmény.hu közösségi platform mögött 1000+ vállalkozás választotta eddig megoldásainkat országszerte és a Magyar Kedvezményhálózat védjeggyel ellátott kedvezménykártyáinkkal elérhető ajánlatokkal biztosítják a városkártyák mögött is azt a hátteret, azt a pluszt, amely többet adhat egy település lakóinak. Egyre többen közülük rendelkeznek az általunk fejlesztett kártyakezelő megoldással, vagyis alkalmasak arra, hogy a települési önkormányzat partnerei lehessenek a szociális célú segélyezések területén is, mint elfogadóhely.

Stratégiai együttműködő partnerünk a Czene Attila olimpiai bajnok úszó vezette Magyar Szabadidősport Szövetség is, amely a MASPORT kártyákkal szintén a Támogatáskezelő rendszert használja az EMMI által finanszírozott szabadidősport események aktivitásméréséhez. 

Berettyóújfaluban közel öt éve a Támogatáskezelő jelenti a stabil hátteret a segélyezéshez. Mondanunk sem kell, hogy a járványhelyzetben felértékelődött az általunk kínált kontaktmentes segélyezés lehetősége, a rendszerünk használatával pedig a helyi vállalkozások munkahelymegtartó képessége is erősödhetett.

Várjuk megkeresésüket! Valósítsuk meg együtt a fejlesztéseket az Önök városában is!

Érdekel a szolgáltatás, kérem tartsanak nekünk egy bemutatót! >>

 

Lépjünk kapcsolatba!
Adja meg telefonszámát, és kollégánk visszahívja Önt: ELKÜLDÖM